Trainingen voor uw team

Mijn trainingen zijn geschikt voor bestaande of zich ontwikkelende teams. 

Communiceren, leiderschap, persoonlijke effectiviteit, teamrollen en Crew Resource Management  hebben een belangrijke rol in teams die zich willen onderscheiden. Ik kan hierbij ondersteunen met een training die direct gelinkt wordt aan uw dagelijkse praktijk.

Maatwerk en periodieke trainingen

De transfer van de opgedane vaardigheden van de training naar de werkvloer is uw ultieme doel. Tijdens een periodieke training wordt uw team in de gelegenheid gesteld om terug te kijken op het nut van de nieuw verworven vaardigheden. Is er een blijvende gedragsverandering ontstaan? Er kan natuurlijk worden stilgestaan bij casuïstiek en is er ruimte voor intervisie.  

Corona

Bij mijn trainingen vind ik elke vorm van veiligheid van de deelnemers belangrijk. Vanzelfsprekend houd ik me aan de regels van de overheid en de adviezen van het RIVM.
De NOBTRA heeft een protocol ontwikkeld voor veilig trainen. Ik volg dit protocol voor de veiligheid van u, uw team en natuurlijk voor mijn eigen veiligheid.

Locatie

Trainingen kunnen op een prachtige locatie in de Kop van Noord Holland worden gegeven, maar kunnen ook op een locatie in uw omgeving worden verzorgd. 

Groepsgrootte voor een training of workshop is minimaal 6 en maximaal 16 personen.

Voor meer informatie over de trainingen, tarieven en voor maatwerk trainingen kunt u contact opnemen op de contactpagina.